Novinky

V této nelhké době máme stále otevřeno bez omezení od 8,00-18,00

Dodržujte veškerá hygienická opatření doporučená vládou ČR



Bezpečnostní šrouby-matky

36.png

Bezpečnostní šrouby/matky Bezpečí pro Váš vůz ...



Konfigurátor 74.jpg

Vyberte si Alu disky na Váš vůz doma a my Vám je dodáme za uvedené ceny.  




Nyní máme na skladě zánovní alu kola za velmi zajímavé ceny.

Hliníkové disky z koncernu VW od 16.do 20.palců.




Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytujeme je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

 
 

Letní pneumatiky nyní levněji

Nakupte si letní pneumatiky levněji už dnes

91.jpg pneu-palace.cz www.pneu-palace.cz



Prodáváme použité pneumatiky i velkoobchodně.

Zajímavé VO ceny použitých pneumatik již od 10.kusů pneumatik

Volejte prosím tel: 603 210 483

 
 

Pneuservis Štekl Teplice

-Prodej nových a použitých pneu a disků na osobní automobily

-Kompletní pneuservisní služby,drobný servis automobilů.(brzdové destičky,kotouče,výměna oleje,filtrů)

-Poradenská činnost-odoborně Vám poradíme s výběrem vhodných pneumatik i disků pro Váš vůz

90.jpg

Pneuservis

Provozovna: PNEUSERVIS-PNEUBAZAR   

Hřbitovní­ ul.3205 (areál Horizont) Kruhový objezd naproti stavebninám DEK     

415 01 Teplice

Vedle hlavní silnice Praha-Cínovec,


Odpovědná osoba Richard Štekl

tel:      417 851 169

mobil: 603 210 483

ppp.krupka@seznam.cz

Otevírací doba:

Po-pá      8.00 - 18.00

So           8.00 - 12.00

Ne           tel. domluva

případný výjezd mimo pracovní dobu je zpoplatněn 500,-Kč